audi h tron quatrro concept

AUDI H-TRON QUATTRO

Imponerende rekkevidde, rask tanking, sporty kjøreytelse: Audi h-tron quattro-konseptet viser det enorme potensialet for brenselcelleteknologi og gir et utsiktspunkt for førerløs kjøring og parkering. Les mer om Audi Piloted Driving

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Rekkevidde:600 km
Trykk700 bar
Tankvolum6 kg (2x3)
Topphastighet200 km/t
Maks effekt210 kW (285 hk)
Kg per 10 milca 1kg (NEDC)
Seter4
Dreiemoment550Nm
Bagasjerom500 liter
Lengde4,88 meter
Bredde1,93 meter
PrisUkjent

INFORMASJON

Den femte generasjonen av brenselcelleteknologi fra Audi og Volkswagen benytter enda lettere materialer og imponerer med effektutganger på opptil 110 kW, bedre respons og lengre levetid. Effektivitetsnivåene har blitt økt til over 60 prosent, noe som ligger langt over for en forbrenningsmotor.

De tre hydrogentankene er plassert under baksetene og bagasjerommet for å spare på plass. De lagrer rundt 6 kg hydrogen ved et trykk på 700 bar, noe som gir en rekkevidde på opptil 600 km. Det tar omtrent fire minutter å fylle tankene helt opp – akkurat som for en bil med en forbrenningsmotor. I h-tron har brenselcella selskap av et mindre litiumionebatteri som kan levere opp til 100 kW under akselerasjon. Audi oppgir ikke energikapasiteten, men skriver at batteriet veier cirka 60 kg.

Med et dreiemoment på 550 newtonmeter skal suv-en være i stand til å akselerere fra null til 100 kilometer i timen på under sju sekunder. Topphastigheten skal være 200 km/t.
Audi H-tron Quattro er utrustet med to elmotorer: En 90 kW-motor på forakslingen og en som yter 140 kW på bakakslingen.

Les mer om Audi H-tron Quattro her

SE VIDEO

PRIS

Pris på Audi H-tron Quattro ligger nå på:

UKJENT