hyundai ix35

HYUNDAI ix35 FCEV

Hyundai ix35 Fuel Cell var den første serieproduserte brenselscelle-bilen i verden. ix35 Fuel Cell har en rekkevidde på 594 km og er designet med fornybare og holdbare materialer. Alt gjort av hensyn til miljøet!

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Rekkevidde:590 km
Trykk700 bar
Tankvolum 5,6 kg (2 tanker)
Topphastighet160 km/t
Maks effekt100 kW
Kg per 10 mil0,89kg
Seter5
Pris459 900kr (pris ved lansering)

INFORMASJON

På en tank hydrogen kan du kjøre opp til 594 km. Det gjør Hyundai ix35 Fuel Cell til den en av de elektriske (hydrogenelektriske) bilene med lengst rekkevidde på markedet. I en uavhengig test i 2014 klarte ix35 Fuel Cell hele 700km på en tank hydrogen. ix35 Fuel Cell har ingen skadelige utslipp. Det eneste som slippes ut er rent vann. FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle) er en hydrogenelektrisk bil hvor det utvinnes strøm fra hydrogen som er fylt på tanken. Denne strømmen går til bilens elektriske motor som driver bilen fremover. Finn deg godt til rette i et ergonomisk og behagelig førermiljø.

Komfort og muligheter

Still inn på touchskjermen for å se og spille det du ønsker. Navigasjon og automatgir er standard for enkelt å komme seg frem i et travelt bymiljø. Med blåtannfunksjonen kan du spille musikk direkte fra din mobiltelefon. Kjør av gårde til stillheten av en elektrisk motor og skli gjennom trafikken i fred og fordragelighet. Bilen har oppvarmede seter – både foran og bak – og du setter deg inn i en høy bil som gir deg oversikt og et førermiljø som deg en følelse av fremtiden.

Bilen er ikke til salgs i Norge lenger som nybil, men kan finnes på bruktmarkedet f.eks Finn.no. Hyundai NEXO er arvtakeren som du kan finne her

SE VIDEO

TESTER

Her kan du finne tester og prøvekjøringer fra Hyundai ix35 FCEV. En rekke medier har testkjørt bilen og skrevet sine vurderinger

PRIS

Pris på Hyundai ix35 FCEV ligger nå på:

IKKE I SALG – SJEKK BRUKTMARKED