toyota fine-comfort ride

TOYOTA FINE-COMFORT RIDE

Neste generasjon hydrogenbil:  Toyota har vist konseptbilen Fine-Comfort Ride og forbereder hydrogenbil med 1000 km rekkevidde!

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Rekkevidde:1000 km
TrykkUkjent
TankvolumUkjent
TopphastighetUkjent
Maks effektUkjent
Kg per 10 milUkjent
Seter6
Akselavstand345 cm
Høyde165 cm
Lengde483 cm
Bredde195 cm
PrisUkjent

INFORMASJON

Toyota Fine-Comfort Ride som ble vist fram under bilmessen i Tokyo er 483 cm lang, men har en akselavstand på hele 345 cm. «Fine-Comfort Ride» har seks seter, som kan vendes slik at bilen blir det Toyota kaller «a new form of the premium saloon». Toyota har tidligere flagget et mål om å selge 30 000 hydrogenbiler årlig fra rundt 2020. Japan har et nasjonalt mål om 40 000 hydrogenbiler på veiene i 2020, per. okt. 2017 er tallet bare 2200. Kupéen har utforming som en diamant, og blir smalere mot hekken, mens den er bredest rundt annen seterad. Dette gir både god plass midt i bilen og optimaliserer luftmotstanden. Elektriske motorer er plassert i hjulene og gjør sitt til at det blir en romslig kupé-layout som man dermed har kunnet gjøre svært fleksibel. Toyota kaller interiørkonseptet å være kledd i komfort (wearing comfort), med idéen at fremtidens mobilitet skal ha en annen verdi i seg selv enn bare å bli fraktet fra A til B i et kjøretøy.

SE VIDEO

TESTER

Her kan du finne tester og prøvekjøringer fra Toyota Fine-Comfort Ride. En rekke medier har testkjørt bilen og skrevet sine omtaler.

PRIS

Pris på Toyota Fine-Comfort Ride ligger nå på:

UKJENT