honda clarity fuel cell

HONDA CLARITY FUEL CELL

Honda Clarity presenterer den mest avanserte nullutslippsbilen fra Honda noensinne. Clarity Fuel Cell er tilgjengelig med 589 km (EPA) rekkevidde og sitteplasser for fem. På toppen av dette er utslippet kun vann.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Rekkevidde (WLTP/NEDC):589 km (EPA)
Trykk700 bar
Tankvolum 5,5 kg
Topphastighet200 km/t
Maks effekt130 kW
Forbruk - blandet-
Seter5
PrisIngen pris i Norge

INFORMASJON

Honda Clarity er for tiden ikke tilgjengelig i Norge. Honda viste frem den hydrogendrevne Clarity på Tokyo-utstillingen i 2015 og startet produksjonen året etter. Bilen har to hydrogentanker. En plassert under baksetet på 24 liter (innvendige mål) og en bak baksetet på 117 liter. Til sammen 141 liter. Clarity Fuel Cell er en del av satsingen til Honda fremover og har som mål at 2/3-deler av alle bilene de selger i Europa i 2025 skal være elektriske/hydrogenelektriske. Honda Clarity Fuel Cell vil bli sendt inn til ulike demo-prosjekter i Europa frem til 2020 (prosjekt HyFive) for å vise hva hydrogenbiler er gode for. I USA derimot kan man lease denne bilen og i tillegg få 15000 USD med gratis hydrogen.

SE VIDEO

TESTER

Her kan du finne tester og prøvekjøringer fra Honda Clarity Fuel Cell. En rekke medier har testkjørt bilen og skrevet sine vurderinger

PRIS

Pris på Honda Clarity ligger nå på:

Ingen pris i Norge